Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :


Maximum quality for Chrome
1366 x 768 screen resolution

Skin by Le Vans. xoxo
ยปNothing can be displayed
Thursday, 15 December 2011

We will no longer be offering free service. All free shoutboxes will automatically expire on January 1, 2012. Upgrade your shoutbox now to continue the service. Please check the announcement here: shoutmix.com/v3/openletter.php.
 Okay , nmpak tak kat atas nihh , pasal shoutmix >< nnti kena bayar , inipun i tahu bila baca blog http://bbbunny93.blogspot.com . Ehh mesti korang pelik kan , asal i letak gmbar budak omeyy tuu kann , meh sini ramai -2 i nak story sikit , sikit jehh ta bnyak mana pungg :b semalam kan , i tengok ulzzang . yang season 6 . fuyoo , i ingat ke , lawa sngat-2 but act semua kerana makeup , but ada yang betul-2 lawa la kan , and WTH semuanya perasan -perasan . weekk xD memang lerr lawa tapi tak perlu la nak berlagak . seriously , ulzzang season 6 tak best sngat , best lagi yang masa yonggi ada , alaaaaaa , yang omeyy omeyyyy tuh , yang kecoh kecoh tuhh , yang jumpa belakang rumah kau tuhh :B ehh terlebih pulak , budak tuhh memang omeyy pun . kecoh pulak tuh , yang tuh takpa la kalau nak perasan pun sbb  perangai dia memang mcmtuhh . nak tengok tak pic nih , tapi bukan ulzzang season 6 , i pun tak kenal mana pun , just ambil dari 'WeHeartIt' jeh , nak tengok keee , watlek la , wat dua dulu (V) 



Omeyy kann ?


Omeyy kan , speck dia pakai macam Mir punya . sweet gila muka perempuan nihh :> omeyy omeyyy :'D




words spilled @ 21:45 / leave goosebumps here