Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :


Maximum quality for Chrome
1366 x 768 screen resolution

Skin by Le Vans. xoxo
ยปHello .____.
Thursday, 2 February 2012

Hello guysss , 
how are you ? i hope you are fine . 
Hahaha cehh cehh , macam buat informal letter jehh . ehh , lama tak update blog kan kan <--mesti guna ayat nihh . banyak homework kot . biasa la kan , cikgu semua kan gedik gedik :'D Tangan i pun dah macam patah nak menaip , okay tipu jehhh :B teacher shameen suruh buat folio , diary laa . ape laa . fikir kitorang ni rajin sangat keee :'\ Penat tahuu ? koko dah la balik lambat . kalau tak pergi , rasa macam tak best duk rumah sorang-sorang . pergi jela . lagipun nak kutip markah koko . tahun lepas punya D kottttttttt . budak ni memang pemalas . Yelakan , takkan nak pergi tiaptiap hari ada koko . mati le kan ? Haha ini pun dah macam nak demam . tapi kena perg sch jugak . takut tertinggal , cikguu bukannya ajar balik . cikgu go on jeh . yela , life must go on . haha apa aku merapu nih ? dah macam keling dah berbelit belit . 
Hahaha , okay la penat la merapu panjang panjang . banyak lagi benda i nak buat kann . okay la babaiiii :)
words spilled @ 22:01 / leave goosebumps here